Bastille Day (2016)

Bastille Day (2016)

Apr. 22, 2016 (UK, France, USA) R
Innehållets betyg: 0
7 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

James Watkins
Regissör

Skådespelare

Idris Elba isSean Briar
Idris Elba
Sean Briar
Richard Madden isMichael Mason
Richard Madden
Michael Mason
Charlotte Le Bon isZoe Naville
Charlotte Le Bon
Zoe Naville
Kelly Reilly isKaren Dacre
Kelly Reilly
Karen Dacre
José Garcia isVictor Gamieux
José Garcia
Victor Gamieux
Anatol Yusef isTom Luddy
Anatol Yusef
Tom Luddy
Jorge Leon Martinez isRioter
Jorge Leon Martinez
Rioter
Eriq Ebouaney isBaba
Eriq Ebouaney
Baba
Daniel Westwood isResponse Rapide Sniper
Daniel Westwood
Response Rapide Sniper
Alex Fondja isAnge
Alex Fondja
Ange

Streama Bastille Day (2016) på Dreamfilm

Michael Mason, en amerikansk ficktjuv bosatt i Paris, upptäcker att han är jagad av CIA efter att ha stulit en väska som visar sig innehålla mer än bara en plånbok. CIA-agenten Sean Briar förstår dock att Michael bara är en bricka i ett mycket större spel och deras bästa tillgång för att kunna avslöja en storskalig konspiration. Mot sina befäls order, rekryterar Briar Michael för att hjälpa till att spåra källan. Under ett gastkramande dygn inser de att båda två är måltavlor och att de måste våga lita på varandra för att lyckas oskadliggöra fienden.
Dreamfilm Streama Bastille Day 2016 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Michael Mason, en pick-pocket bor i Paris stjäl en påse med en nalle i det. Utan att inse leksaken innehåller en tidsinställd bomb, kastar han den åt sidan på en trafikerad gata. Några sekunder senare exploderar och dödade fyra personer. CCTV film avslöjar Masons ansikte och den franska polisen märka honom som en terroristhotet. Explosionen, men slarvat, inrättades av en utvald grupp av franska inrikesministeriet som ett lockbete så att de kan göra en halv miljard dollar digital överföring från en bank, (stängt på franska nationaldagen) -hence titeln nationaldagen. I en separat CIA utredning oregerliga agenten Sean Briar, upptäcker den verkliga historien bakom Masons ”terroristattack”. De två män, på olika sidor av lagen, samarbetar för att föra korrupta medlemmar av ministeriet ner.

Originaltitel Bastille Day
IMDB-betyg 6.3 18,568 votes
TMDb-betyg 6 215 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Bastille Day dreamfilm * Bastille Day toolswallow.com * Bastille Day gratis film * Bastille Day med svensk text * Bastille Day swedish srt * Bastille Day swefilmer * Bastille Day SWESUB * Bastille Day torrent neddladning * Se Bastille Day svenska undertexter * streama Bastille Day online * Titta Bastille Day film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats